Traiteur 

 

Dit zijn de gerechten die afgehaald kunnen worden. 
Alle gerechten zijn koud en moeten zelf opgewarmd worden, u krijgt de instructies mee bij afhalen.

 

Gelieve een mondmasker te dragen bij afhalen! 

Bestellen kan via 0474/56 62 55  bericht, whatsapp, bellen of via facebook

 

Afhalen kan enkel op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.

 Gelieve minstens 1 dag op voorhand, en dit voor 17:00 uur u bestelling door te geven. 

Indien u een bestelling voor zondag wenst, gelieve dit ten laatste vrijdag door te geven. 

 

TRAITEURKAART VANAF DONDERDAG 13 MEI

 

Voorgerechten: 

 

Kaaskroket   2 €/ stuk  

 

Garnaalkroket    3 €/ stuk 

 

Asperges op vlaamse wijze 14 € 

 

Asperges op vlaamse wijze met zalm 16 €

 

Carpaccio rund   10 €

 

Scampi Giezeld (5 stuks)   12 €

 

 

Hoofdgerechten:

 

Vispan met puree   20€

 

Kabeljauwhaasje asperges krieltjes   24€

 

Asperges met grijze garnalen en krieltjes  24€ 

 

 Salade Giezeveld ( fois gras, grijze garnalen, gerookte zalm, scampi's) brood/frietjes  22 €

 

Holsteiner rib-eye met  peper/ champignon, sla en frietjes  24 €

 

Scampi Giezeveld (8 stuks) met frietjes of pasta   19 € 

 

Gebakken zeetong, slaatje en frietjes/puree   26 €

 

Brochette varkenshaasje met pepersaus/champignonsaus en frietjes   19 €

 

Brochette kip met pepersaus/champignonsaus en frietjes   19 €

 

Stoofvlees van varkenswangetjes met frietjes en een slaatje 15 €

 

Vol au vent met frietjes en een slaatje 15 €

 

Dessert

 

Chocomousse   6 €

 

 rijstpap  6 €

 

Moelleux  (zelf af te bakken) 7 €

 

MENU

 

Verkrijgbaar vanaf donderdag 13 mei

 

Scampi Giezeveld of asperges op vlaamse wijze, grijze ganalen 

~~~~

Holsteiner rib-eye met peper/champignonsaus, slaatje en frietjes 

Of 

Kabeljauw met Asperges en krieltjes

~~~~

 Chocomousse of moelleux

~~~~

€ 40.00 per persoon. 

 

 

** Verse frietjes zijn voorgebakken, nog zelf af te bakken.

 

          

`